Skip to content

Transform your online sales strategy – Dutch

Bent u er klaar voor om consumenten een online ervaring van hoog niveau aan te bieden en daarvan zelf direct de vruchten te plukken? Ontdek de volledig geïntegreerde oplossingen waarbij uw online sales en de daarbij behorende diensten gaan zorgen voor een unieke online ervaring bij uw klanten. Door het gebruik van diverse contactloze mogelijkheden die binnen handbereik zijn van uw klant zorgt u ervoor dat u bouwt aan een sterke en solide toekomst.

Het integreren van digitale technologieën binnen bedrijfsprocessen en mét de medewerkers

Nu minder potentiële klanten de fysieke showrooms bezoeken, worden de fabrikanten steeds vaker uitgedaagd om aan de verwachtingen van de klant te blijven voldoen en ervoor te zorgen dat er een krachtige online ervaring wordt gecreëerd. Het is dan ook van cruciaal belang voor OEM’s om de klanten te voorzien van een digitaal salesloket waarbij de klant toegang heeft tot de aankoop mogelijkheden.

Door online mogelijkheden te combineren met de kennis van verkoopmedewerkers, kunt u klanten de gevraagde informatie realtime aanleveren en hen begeleiden bij het maken van hun aankoopbeslissing. Virtuele showrooms kunnen het verkooptraject van fysieke showrooms evenaren. Een nieuw generatie verkoopmedewerkers zorgen voor een naadloze aansluiting voor uw klant met de juiste informatie en ondersteuning via video en andere media. MSX’ modulaire aanpak naar digitale verkoop geeft u de flexibiliteit om u effectief en efficiënt aan te passen aan de huidige wensen van uw klanten.

Wat kan MSX voor u betekenen?

Onze automotive specialisten kunnen u helpen te transformeren naar een digitale retail omgeving, met een verbeterd online aanbod en een passende werkwijze voor vandaag en de toekomst.

Voordat er een strategie met maatwerkoplossing wordt gepresenteerd zal er een gedegen onderzoek worden gedaan naar uw zakelijke uitdagingen en de toekomstige doelstellingen  van u en van uw partners.

MSX ontwerpt en implementeert uw volledige online transformatie, van digitale lead generatie tot klantcontactmomenten en van gepersonaliseerde landingspagina’s tot digitale showrooms en de bijbehorende verkoopprocessen. Om de klantbeleving nog verder te verbeteren zoeken wij samen met u de oplossing voor het geven van demonstraties, maar ook geven wij digitale assistentie richting de klant. Het inregelen van betaalmogelijkheden als ook het zorgen voor passende aanbiedingen voor loyaliteitsproducten zijn ook een belangrijk onderdeel van het proces.

Daarnaast zorgt MSX voor een end-to-end oplossing gebruikmakend van de meest innovatieve tools die er beschikbaar zijn in onze branche. Dit om u een unieke propositie te geven in de markt en ervoor te zorgen dat u klaar bent voor de digitale revolutie in uw retailnetwerk.

De oplossingen die MSX kan bieden zorgen voor een snelle integratie met een minimale inzet. Met onze expertise en ervaring helpen wij uw retailnetwerk de volgende stap te zetten op een aanspreekbare wijze.

Met slimme technieken uw klanten identificeren en meer sales genereren

MSX biedt samen met haar partners een breed portefeuille met digitale innovaties aan die geïntegreerd kunnen worden met uw bestaande systemen. Zo bouwen wij samen met u aan uw ideale online sales strategie.

Innovatieve digitale oplossingen:

null

Personaliseerde landingspagina’s

die volledige geïntegreerd zijn in leadgeneratie- en CRM systemen. Uw klanten kunnen moeiteloos een proefrit plannen en bijvoorbeeld een inruilauto aanbieden. Een totaal service om uw klant maximaal te bedienen.

null

Digitale showrooms

waar klanten direct vragen kunnen stellen via berichten, audio of videochat, óf uw verkoopmedewerker kan een live demonstratie geven van het voertuig aan één of meerdere online klanten.

null

Smart Video Apps

die dealerbedrijven helpen in een vroeg stadium met de klant in contact te komen, daarmee het vertrouwen opbouwen en de klant persoonlijk begeleiden tijdens het aankoopproces.

null

Live proefrit boeken

zorgt ervoor dat uw klanten direct inzicht hebben welke voertuigen waar en wanneer beschikbaar zijn. Medewerkers kunnen zeer eenvoudig de beschikbaarheid van voertuigen in het gehele netwerk beheren.

null

Online inruil calculator

biedt de klant alvast een inschatting van de inruilwaarde van de huidige auto. Uw dealers kunnen vervolgens het aanbod beoordelen en eenvoudig, snel en efficiënt een inruilaanbod uitbrengen aan de klant.

null

Alternatief aanbieding systeem

gebruikt data, waaronder informatie over eerdere aankopen, gebruik- en onderhoudsvoorspellingen om een alternatief voorstel aan te bieden.

Zie uw organisatie bloeien in een nieuwe tijdperk

MSX biedt u innovatieve digitale sales innovaties en zorgt ervoor dat u de nieuwe benchmark wordt in de markt. U kunt zelfs uw meest veeleisende klanten voorzien in hun behoeften.

Verhoog verkopen door klanten interactief en real-time een ervaring met uw merk te geven, met het comfort vanuit huis.

Verhoog marketing conversies – MSX’ innovatieve sales oplossingen hebben conversies laten zien oplopend tot wel 40%.

Verhoog uw winst op campagnes – MSX’ innovatieve sales oplossingen hebben omzetverhoging tot wel meer dan 90% bereikt.

Begrijp beter wat de behoeften en gedragingen van uw klanten zijn doormiddel van digital lead generation en predictive marketing.

Geef uw verkoopmedewerkers de middelen om meer digitale leads te verwerken in minder tijd. MSX’ innovatieve online sales tools hebben een contact rate van 90% binnen 8 uur bereikt.

Kom in contact met klanten die meer online willen kopen.

Verlaag de administratieve tijd en kosten door ”Zelf regelen” tools voor klanten.

Verhoog uw proefritaanvragen.

Verbeter proefritconversies – MSX’ innovatieve sales oplossingen hebben verbetering laten zien tot wel 30%.

Verbeter uw klantloyaliteit door meer persoonlijk en direct contact.

Verhoog het aantal klantcontacten met virtual assistants, ook in het weekend en op feestdagen.

Vimeo

By loading the video, you agree to Vimeo's privacy policy.
Learn more

Load video

Uw transformatie naar digitale sales begint nu

De expertise van MSX is ongeëvenaard en ons aanbod is flexibel, schaalbaar en aanpasbaar. Bovendien is deze modulair opgebouwd en kunt u alle combinaties van diensten kiezen die exact aansluiten bij uw organisatie. MSX biedt een complete propositie, vanaf het eerste gesprek en ontwikkeling, inclusief implementatie, training en borging.

0
%
van de mensen die voor de pandemie geen auto hadden overwegen nu alsnog een auto aan te schaffen. Bron: cars.com
0
%
van de dealers verwacht een toename van online sales activiteiten en online booking platforms. Bron: IHS
0
%
van de werknemers wereldwijd zal binnen afzienbare tijd omscholing nodig hebben. Bron: Axonifyx

MSX’ innovatieve sales oplossingen, wat betekent dit voor u?

Een modulair en flexibel online sales oplossing dat past bij uw zakelijke behoeften.

Digitale oplossingen die geïntegreerd kunnen worden in de huidige systemen en snel uitgerold kunnen worden.

Bewezen ‘best pratices’ om uw netwerk te verbeteren.

Ongeëvenaarde digitale verkooptrajecten dat de traditionele wijze overtreffen.